Att bli riktigt bra på att spela på hästar kan ta lite tid. Därför är det bra att tänka långsiktigt i början och spela med små insatser. Att lyssna på experter och ta lärdom av dem är väldigt bra för att bli riktigt vass på trav.

Horse.,Equestrian,Sport.,Trotter,Race.,Jockey.,Harness,Racing.,Watercolor,PaintingOm du vill börja spela på hästar är det viktigt att förstå grunderna och läsa på innan du börjar spela. När du är nybörjare är det även bra att lyssna på och lära av experter som kan trav. För att komma i kontakt med människor som spelar på hästar kan du besöka www.cafebrasco.se som är en spelbutik där du kan träffa likasinnade. Du kan spela både online och i butik. De har en exklusive lounge där du kan spela andelsspel på hästar alla dagar i veckan. När du spelar andelsspel kan du för mindre pengar vara med i ett större system. Du har därmed chans till en större vinst. Andelsspel är också bra när du är nybörjare eftersom spelläggarna lägger ner väldigt mycket tid på att analysera hästarna och du kan lära dig av dem.

”Elitloppet är ett sprinterlopp som avgörs över 1 609 meter, en engelsk mil.” Läs mer här

Tänk långsiktigt

När du ska spela på hästar ska du tänka långsiktigt. Du kanske inte vinner storvinsten direkt utan du behöver ha tålamod. Tänk på att inte spela för större belopp än du har råd att förlora när du börjar. Det tar en stund att bli varm i kläderna. Försök att spela på spelvärda hästar, hästars vars chans att vinna underskattas.