Att ha något på fötterna så fort man lämnar sitt hem är ett måste, inte minst nu när vintern närmar sig med stormsteg. Ändå så tycks det vara en hel del som varken har skor som är bra för ens fötter, eller är hela nu när regn mer än gärna tränger in i skorna. Något som såklart våra fötter inte mår bra av!

????????????????????????????????????????Det finns verkligen skor i all oändlighet, det kan man inte minst se när man klickar in sig på sidor som http://www.footmall.se/. Det finns massor av snygga, och många har så många skor hemma så de kanske tappat räkningen. Ändå har de flesta långt ifrån bra skor, såhär skriver man om det på aftonbladet.se:

Lägg modeskorna på ­hyllan – de är en fotfälla. Många dojor är tillverkade för att tillfredsställa ögat snarare än fossingarna.
– Majoriteten av alla fotåkommor beror på dåliga skor, säger Ann Lindström, ordförande vid Sveriges Fotterapeuter.

Och visst, då och då vill man ju ha ett par höga klackar eller så, men att ha det som enda alternativ för ens fötter är alltså inte en så himla bra idé. Man ska helt enkelt ha rätt skor för rätt tillfälle. Ska man rida krävs en viss typ av sko, ska man ut på en löprunda en annan och gå på fest en tredje. Så egentligen handlar det inte om att bara har fotriktiga kängor i sin skogarderob, utan att helt enkelt välja rätt sko för tillfället! Det kommer nämligen både du och dina fötter vinna på i längden.